Schimbă-ți viața! E necesar!

Dragă cititorule,

Tu care te afli în spatele acestui mic ecran, fie că ești femeie fie că ești bărbat, trebuie să citești cu mare atenție ceea ce urmează să îți reproșez. Zic eu să citești, dar sper și să meditezi asupra acestor cuvinte. Nu fi ca un copil  căruia îi spui să stea liniștit pe scaun, iar când te întorci, în urma ta s-a  și dat jos. Denumirea de femeie, respectiv bărbat, îți este atașat în urma gradului tău de maturitate. Dacă nu ai nivelul specific de maturitate potrivit vârstei tale, te poți considera încă un copil care se comportă precum exemplului dat adineauri.

În secolul al XXI -lea, bărbatul așează femeia în rândul obiectelor sexuale. Persoana de lângă tine, te folosește numai pentru scopurile ei de satisfacere. Părerea ta devine nulă în fața lui, iar tu ajungi să te închizi în tine și să consideri că e bine numai ceea ce face el. Femeie, te-ai gândit vreodată că se întoarce la tine pentru anumite favoruri și nu pentru că te iubește? De câte ori ți-ai pus acest gând? Chiar ești fericită așa? În acest secol tu ar trebui să fii o persoană independentă, nu să ai așteptări până la nesfârșit de la tipul care ”te iubește” numai în pat. În cazul în care nu știați, acest lucru intim pe care îl fac doi parteneri de viață a fost dat de Dumnezeu pentru a  înmulți populația și nu pentru a face din el o meserie. Cât de idioți puteți fi atunci când vă gândiți că asta vă face să vă simțiți bine. Ați devenit scârboși oameni buni! Cum mai puteți ieși pe stradă când știți că nu sunteți curați nici sufletește și nici trupește?  Sunteți lipsiți de personalitate. Banii gândesc în locul vostru. Ești capabilă să îți vinzi trupul  numai pentru o anumită sumă. Dacă zici că banii aduc fericirea, tu de ce nu ești fericită? Din meseria pe care ai creat-o ai un câștig destul de bunicel ceea ce ar fi și un motiv de fericire, pentru tine, sau cumva te simți și tu scârbită de propria persoană? Atunci renunță! Fii un exemplu pentru cei din jur. Începe să-ți faci o schimbare în viață. Ar fi timpul să pui piciorul în prag.  Lasă în spate trăirile de până acum. Închide-ți rănile și începe o nouă viață.  Ești majoră, vaccinată, poți gândi singură pentru tine. De ce să fii decăzută în fața bărbatului, când te poți dezvolta singură.

Îmi permit să îți  dau un mic sfat. Ferește-te de persoanele posesive. Ele nu vor face altceva decât să te tragă în jos, iar tu continui să duci o viață de care să te rușinezi. Încearcă să fii fericită.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s