,,Drops of future”

Pentru a practica meseria de hairstylist este nevoie de multă muncă, mereu trebuie să investești în tine prin participarea la seminarii și workshop-uri. În cadrul evenimentului ,,Londa” am avut ocazia să cunosc oameni dedicați trup și suflet meseriei  lor. Oameni care au în spate, mulți ani de muncă, multă experiență. Cu tematica ,,Drops of future”, trainer-ul brand-ului Londa, Bogdan Mirică, ne-a prezentat evoluția coafatului. În trecut, portul popular era incomplet fără împletituri, însă pe parcurs zona coafurilor a început să se extindă. Astăzi, considerăm că împletiturile sunt pentru școlărițe, iar la  petreceri, coafurile trebuie să aibă un aspect cât mai sofisticat.

Coafurile pe parcursul anilor 1900 s-au bazat în mare măsură pe ceea ce se întâmpla în acea perioadă- de la războaie la politică, până la mișcările socialiste. În secolul al XXI- lea, suntem preocupați de tunsorile care ne completează fizionomia și tonul pielii. Deși standardele privind frumusețea au continuat să se schimbe, moda mereu revine căutându-și inspiarție din anii trecuți. În funcție de locul în societate, femeile, dintotdeauna au pus preț pe aspectul lor.

Poate că unii ar fi împotrivă, alții nu, dar trebuie să se conștientizeze că părul face o declarție despre felul tău de a fi.

WhatsApp Image 2018-05-24 at 22.49.35WhatsApp Image 2018-05-24 at 22.48.15WhatsApp Image 2018-05-24 at 22.47.06

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s